Transport af ionkilde fra Catania til Lund

I Lund blev en meget speciel rejsende hilst velkommen, nemlig en ionkilde fra Nationale laboratorier i syd , Italien. Ionkilden er et anlæg, der producerer positive eller negative ioner beregnet til blandt andet partikelacceleratorer.

“Hver opgave stiller unikke krav til vores kompetence, transporten af ionkilden var ingen undtagelse. Med omhyggelige forberedelser og fokus på sikkerheden i hvert led er ionkilden nu leveret.”

– siger Stefan Fors, Business Development MTAB.

VERDENS MEST KRAFTIGE NEUTRONKILDE

Ionilähteen 2 500 kilometrin pituinen taival alkoi Sisilian Cataniasta ja päättyi sen uuteen kotiin, Ruotsin Lundissa sijaitsevaan European Spallation Source ERIC -tutkimuslaitokseen. Ionilähteen toimitus sisältyy maailman voimakkaimman neutronilähteen rakennukseen.

TRANSPORTEN BLEV PLANLAGT NED I DEN MINDSTE DETALJE

At transportere en ionkilde et en opgave, som kræver nøjagtig detailplanlægning og stor fokus på sikkerheden. Inden transporten foretog MTAB sammen med ordregiveren en undersøgelse, hvor vi tog beslutning mht. den bedst mulige emballerings- og pakkemetode. Last og rute blev planlagt i detaljer.

De mest følsomme dele af udstyret blev forsynet med vibrations- og stødalarm, som blev overvåget med GPS under hele rejsen. Alarmens tilstand blev registreret løbende under transporten. Føreren havde en separat alarmanordning i kabinen. Hvis der udløstes en alarm var der instruktion om at standse bilen, kontrollere lastens forankring og holde kontakt med laboratoriet på Sicilien.MTAB er en logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballage og styrer logistikstrømme. Vi funktionstester, konfigurerer og pakker til sikker transport.

Undervejs

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale, transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer bliver klar til deres endelige brug, når vi også kan stå for udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også genbrug og bortskaffelse af emballage.


Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss