Transport

Når du skal have flyttet følsomme genstande og teknisk udstyr, ved du, at MTAB er den rette til opgaven. For os handler transport ikke kun om at flytte en ting fra A til B. For os er det centralt, hvordan transporten gennemføres.

Vi tager ansvar

Vi ved, at håndtering såvel som køretøjets udformning, emballage og miljø, er vigtige dele af en vellykket transport. Vi ved også, at planlægning, opfølgning og arbejdsmåde er afgørende for, hvordan resultatet bliver. Når du bruger MTAB, ved du, at vi tager ansvar for hele processen hele vejen frem til slutplaceringen.

MTABs tilstedeværelse rundt om i Norden og vores veludbyggede linje-net betyder, at vi også kan transportere følsomt gods på en effektiv måde. Naturligvis tilbyder vi også separat transport og specialtransport rundt om i verden.


Kontakt os

Inden for transport tilbyder vi

En logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballagematerialer og styrer logistikstrømme. Vi funktionstest, konfigurerer og pakker for sikker transport.

I løbet af

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer når hele vejen til brug gennem tjenester såsom udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også fjernelse og genbrug af emballage.


Jon Damlund

High Tech Manager
jon.damlund@mtab.dk


Lad os løse dine logistikudfordringer

Kontakta oss