Transport af intelligent robotblæksprutte

Den svenska konstnärsduon Robert Stasinski och Alessandra Di Pisa har utvecklat ett unikt konstverk, en jättelik robotbläckfisk. Med artificiell intelligens kan robotbläckfisken filosofera kring livets frågor. MTAB ansvarade för transporten från KTH till IBM:s huvudkontor i Kista.

“MTAB var det indlysende valg fra begyndelsen. De er veletablerede som en kompetent aktør inden for kunsttransport, og de arbejder også meget med flytning af teknisk udstyr. En forståelse af transportbehov inden for både kunst og teknologi er det perfekte match til projektet.”

– fortæller Alessandra Di Pisa.

Robotten drives af IBM Watson, et kunstigt intelligenssystem. Filosofi fra 2000 års verdensidéhistorie er hovedkilden til systemets viden.

Robotten genererer konstant nye syntetiske spørgsmål til dens publikum baseret på de filosofiske værker. Når publikum interagerer med robotten via en app og besvarer spørgsmålene, svarer den ved at designe en unik koreografi af bevægelse, form og farve.

MEGET FØLSOM TEKNOLOGI

Robotten er udformet som en seksarmet organisk struktur, ikke helt ulig en blæksprutte. Bygget med hjælp fra robotingeniør-studerende fra KTH. Det 150 kg tunge værk blev installeret i IBMs entre på hovedkontoret i Kista. MTAB var ansvarlig for transporten fra KTH til IBM.

IFør transport måtte MTAB bygge særligt tilpassede transportplatforme og emballage. Værket indeholder meget teknologi og er ekstremt følsomt, og ved transport af følsomt teknisk udstyr er der meget, der kan gå galt. Derfor er nøjagtighed og struktur Alfa og Omega i hele projektfasen.MTAB er en logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballage og styrer logistikstrømme. Vi funktionstester, konfigurerer og pakker til sikker transport.

Undervejs

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale, transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer bliver klar til deres endelige brug, når vi også kan stå for udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også genbrug og bortskaffelse af emballage.


Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss