En kvalitetsgaranti for dig som kunde

MTAB er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Det betyder, at vi som virksomhed følger et kvalitetsstyringssystem, hvor alle processer og rutiner er nøje udformet i henhold til internationale standarder for at sikre et systematisk kvalitetsarbejde, samt at vi har en klar ledelsesramme for at reducere vores miljøpåvirkning og sikre større bæredygtighed i vores produktion.

Kvalitet og miljø

For at opfylde omverdenens krav og forventninger, gennemfører vi regelmæssigt forbedringer med vores kvalitetsstyringssystem. Vi foretager løbende opfølgning med intern og ekstern revision for at sikre kvaliteten af vores tjenester. Hos os kan du føle dig tryg ved, at du altid får en høj service og sikker levering af tjenester, uanset hvad det drejer sig om.


Alle lande

Certificeringen gælder vores virksomheder i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Alle medarbejdere har adgang til vores kvalitetsstyringssystem med beskrevne rutiner og arbejdsmetoder i alle dele af virksomheden.

Vi måler løbende kundetilfredsheden, og ved den seneste måling i første kvartal 2021 svarede 96 % af kunderne, at de var meget tilfredse eller tilfredse.


Udvikling af arbejdet for et bæredygtigt miljø

Bæredygtighed og miljø har altid været et anliggende, vi beskæftiger os med. I vores forretningsidé står der, at virksomheden skal drives med omtanke for miljøet. Vores nye lokaler i Stockholm har bl.a. solceller på facaden, og vi anvender bjergvarme og -køling til at regulere temperaturen i lokalerne. Naturligvis bruger vi vedvarende elektricitet. Vi er således også certificeret iht. ISO 14001 – miljø.

En logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballagematerialer og styrer logistikstrømme. Vi funktionstest, konfigurerer og pakker for sikker transport.

I løbet af

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer når hele vejen til brug gennem tjenester såsom udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også fjernelse og genbrug af emballage.


Lad os løse dine logistikudfordringer

Kontakta oss