Fine Art Logistics

Helhedsløsninger til kunst- og museumsgenstande

Fine Art Logistics er resultatet af 50 års samarbejde med vores kunder inden for kunst-, galleri- og museumsbranchen. Ud over transport, pakning og opbevaring tilbyder vi flere tjenester som f.eks. vedligehold af samlinger, konservering og udstillingsservice.

Løsninger, som er specialtilpasset til dine behov

Vi ved, at hvert kunstværk er unikt. At hver udstilling har sine særlige behov. Vores medarbejderes lange erfaring og dybe viden skaber betingelser for at finde den løsning, som hver enkelt kunde har brug for. Hos os er specialiserede løsninger standard. Transportkasser og udstillingsmaterialer produceres i vores eget værksted, hvor vi har fuld kontrol over hele kæden. Vi kan mellemlagre eller langtidsopbevare efter behov i et af vores specialbyggede kunstlagre. Med konservatortjenester og service til ophængning og montering kan vi tage ansvar for hele kæden.

MTAB er medlem af

Nordens førende transportør af kunst og værdifulde genstande

At håndtere kunst, museumsgenstande og andre unikke objekter kræver noget særligt. Det er ikke kun dét, at genstanden er uerstattelig, fordi den er unik; den kan også have nogle særlige behov. Genstanden kan være stor, tung, lille og skrøbelig eller meget gammel – eller en kombination af det hele.


Brancher, vi arbejder med

Museum

I samarbejde med museer i hele verden har MTAB pakket, transporteret, opbevaret og monteret kunstværker til glæde for de mennesker, der har fået mulighed for at se dem.

Galleri

Professionel håndtering, stor viden om kunst og håndtering, samt et internationalt netværk er nogle af de faktorer, der har gjort MTAB til en mangeårig samarbejdspartner for mange gallerier.

Auktion

Med vores veludviklede linje-net i såvel Sverige som Danmark med trafik på ugebasis, har vi mulighed for at opfylde behovet for specialtilpassede transporter hurtigt.

Privat

MTAB tilbyder håndtering og opbevaring af kunst på vores specialtilpassede kunstlagre rundt om i Norden. Vi opfylder enhver samlers og ethvert kunstværks behov.


Vi arbejder blandt andet med

“MTAB har været pålidelig og opfyldt vores ønsker. De er både dygtige, idérige og meget løsningsorienterede. At de desuden er glade og positive at samarbejde med, har bidraget til en god stemning i hele arbejdsgruppen.”

Eva-Sofi Ernstell – Chef, Dansmuseet

“Moesgaard Museum har gennem en lang årrække haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med MTAB, som har været båret af høj professionalisme, fleksibilitet, præcision samt behagelig og tryg personlig kontakt til gavn også for vores samarbejdspartnere i ind- og udland.”

Pauline Asingh – Moesgaard Museum

“Fremragende arbejde. Meget venligt og imødekommende personale.”

Charlie Arvstrand – Uppsala Konstmuseum

MTAB er din logistikpartner hele vejen

Före

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballage og håndterer logistikflowet. Vi funktionstester, konfigurerer og pakker, så transporten bliver sikker.

Under

Vi transporterer følsomt gods i Norden og hele verden med specialdesignede køretøjer og uddannet personale.

Efter

Vi sikrer, at dine genstande når hele vejen frem med tjenester som udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også bortskaffelse og genvinding af emballage.

Get in touch:

fineart.dk@mtab.dk


Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss