High Tech Logistics

Full service
til høje krav

High Tech Logistics er full service-løsninger til følsomt, tungt, avanceret og omfangsrigt teknisk udstyr. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at opfylde kundernes behov lige fra produktion til installation – dvs. såvel selve transporten som arbejdet før og efter transport i form af pakning, lagerholdning, konfigurations- og installationstjenester samt genvinding.

Kundefokus for at sikre en optimal løsning

Vi ved, at følsomt teknisk udstyr har forskellige former, størrelser og håndteringskrav. Specialfremstillet medicinsk udstyr, store computerrack og omfangsrigt gods kræver individuelle løsninger. At kunne konfigurere, oplagre og samtransportere såvel som placere, installere og teste, er tjenester, der skaber merværdi for vores kunder.

Med specialdesignede lastbiler og uddannet personale står vi for uemballeret transport af følsomt teknisk udstyr til mange forskellige segmenter. Det drejer sig bl.a. om medicinsk udstyr, IT, sikkerhedsbokse og printere. Ud fra dine behov udformer vi løsninger, som gør det lettere for dig og din kunde.

MTAB er medlem af


Brancher, vi arbejder med

Medicoteknik

At håndtere medicinsk udstyr, som røntgensystemer og tandlægeudstyr, kræver varsom håndtering og stor teknisk viden.

Printere og grafisk udstyr

Når vi håndterer og installerer teknisk udstyr til kontorer eller den grafiske industri, skabes en veltilrettelagt transportkæde fra bestilling til idriftsættelse af maskinerne.

IT og telekommunikation

Vi anvender specialtilpassede lastbiler til transport af IT- og dataudstyr.

Bank og sikkerhed

Vi har stor erfaring i at håndtere pengeautomater, selvbetjeningsterminaler, seddelhåndteringsmaskiner og sikkerhedsskabe.


Vi arbejder blandt andet med

“Vi har anvendt MTAB som lager- og logistikpartner siden 2006. MTAB er en strategisk vigtig leverandør, og takket være samarbejdet har vi fået nogle smidige løsninger, så vi kan forsyne vores kunder med vores kvalitetsprodukter inden for strømforsyning, overvågning og sikkerhed.”

Håkan Blumenthal – Odelco

“ Samarbetet med MTAB fungerar bra, när behov av nya pallplatser uppstått eller vi behövt få in och ut materialet från MTAB så har arbetet gått friktionsfritt.   

Det är enkelt att kommunicera med MTAB.”

Peter Ahlstedt – Getinge

Din logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballage og håndterer logistikflowet. Vi funktionstester, konfigurerer og pakker, så transporten bliver sikker.

I løpet af

Vi transporterer følsomt gods i Norden og hele verden med specialdesignede køretøjer og uddannet personale.

Efter

Vi sikrer, at dine genstande når hele vejen frem med tjenester som udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også bortskaffelse og genvinding af emballage.

Get in touch:

hightech.dk@mtab.dk


Lad os løse dine logistikudfordringer

Kontakta oss