Pakketeknik

Vi producerer alle former for emballage og transportkasser til transport og opbevaring af kunstgenstande, samt montrer, podier og andet udstillingsmateriale.

Håndværk, der yder beskyttelse

Ofte inspicerer MTAB’s pakkemestre og pakketeknikere genstandene på museet og bygger efterfølgende kasserne på snedkerværkstedet. Derefter afsluttes opgaven med at pakke genstandene og lukke kasserne hos kunden.

Hver kasse er fremstillet af en ramme af krydsfiner. Derefter forstærkes hjørner, låg og bagside med ekstra krydsfiner, og kassen beklædes med neopolen. Resten af kassen tilpasses derefter til den genstand, den skal transportere. Unikke genstande kræver unikke løsninger, som udvikles af vores pakkemestre i tæt samarbejde med kunden.

Vores træemballage er godkendt til mærkning med den svenske landbrugsstyrelses (Jordbruksverket) sundhedscertifikat iht. ISPM 15. Mærkningen er et krav for at emballagen kan anvendes i EU, og garanterer, at træet er behandlet mod skadevoldere, der kan true EU’s skove.


Kontakt os

En logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballagematerialer og styrer logistikstrømme. Vi funktionstest, konfigurerer og pakker for sikker transport.

I løbet af

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer når hele vejen til brug gennem tjenester såsom udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også fjernelse og genbrug af emballage.


Simone Stella Hansen

Fine Art Warehouse Manager
simone.stella.hansen@mtab.dk


Lad os løse dine logistikudfordringer

Kontakta oss