Warehousing

Speciallagre og komplekse logistikflow

MTAB Warehousing omfatter lagerløsninger til kunst og museumsgenstande såvel som teknisk udstyr og tredjepartslogistik. Vores speciale er opbevaring af genstande, der kræver særligt nænsom behandling og håndtering.

Mere end opbevaring

Rundt om i Norden kan MTAB opfylde mange forskellige behov for oplagring. Klimatiserede lagerlokaler til kunst med konstant regulering af luftfugtigheden, samt sikrede lagre med overvågning og mulighed for egne depotrum er nogle af vores løsninger. På vores tekniklagre kan vi håndtere avanceret og følsomt teknisk udstyr og tilbyder tjenester inden for konfigurering, funktionstestning m.m. På flere af vores lagre tilbyder vi også rum til fremvisning af kunst og områder til håndtering af kunstsamlinger, samt paknings- og konservatortjenester. Vi tilbyder også registratorservice og lagerhåndtering som en del af vores tjenester inden for logistikhåndtering og tredjepartslogistik.

Tjenester inden for warehousing

Kunstdepoter

Vi opfylder alle krav til aircondition, sikkerhed og temperatur, og vi kan også tilbyde mange andre tjenester såsom produktion af transportkasser, pakning, fotografering, tilstandstjek, katalogisering …

3PL

Mulighed for lageropbevaring er alfa og omega for et vellykket transportprojekt. Hvis du ikke har egen lagerkapacitet, står vi gerne til rådighed …

Egne depotrum

Til dig, der har særlige behov eller sætter pris på selv at kunne tage dig af det, du skal have opbevaret, tilbyder vi …


Vi arbejder blandt andet med

“Mateus har haft et 3PL-samarbejde med MTAB i mange år. Et trygt samarbejde, hvor vi føler, at MTAB under hele rejsen har været lydhøre over for vores ønsker og har arbejdet proaktivt for, at samarbejdet skal gøre det hurtigt, effektivt og ikke mindst økonomisk.”

Maria Råsten – COO Mateus Stock AB

“Vi har anvendt MTAB som lager- og logistikpartner siden 2006. MTAB er en strategisk vigtig leverandør, og takket være samarbejdet har vi fået nogle smidige løsninger, så vi kan forsyne vores kunder med vores kvalitetsprodukter inden for strømforsyning, overvågning og sikkerhed.”

Håkan Blumenthal – Odelco

MTAB er din logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer transportkasser og styrer logistikstrømme. Vi funktionstester, konfigurerer og pakker til sikker transport.

Undervejs

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale, transporterer vi følsomme varer rundt i Norden og resten af verden.

Efter

Vi sikrer, at dine projekter er endeligt klar til brug gennem tjenester såsom udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også genbrug og bortskaffelse af emballage.


Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss