Projektstyring

Uanset om du importerer et individuelt anlæg, planlægger transport af en rejseudstilling eller sikrer leverancer af følsom medicinsk teknologi, har MTAB viden og erfaring til at hjælpe dig med planlægningen. MTABs medarbejdere hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine specifikke behov.

Vores erfaring – din sikkerhed

Med mere end 50 års erfaring inden for følsomme og værdifulde genstande har MTAB opbygget en solid viden om projekters forskellige udfordringer og løsninger. Vores erfarne og kompetente personale kan på forskellige måder bidrage til planlægning, uddannelse, produktion eller i sager med f.eks. toldmæssige detaljer – såsom import og eksport. MTABs mangeårige erfaring skaber gode betingelser og giver dig de specialiserede færdigheder, du har brug for, når du har brug for dem.


Kontakta oss

I tæt samarbejde med vores kunder, tilbyder vi:

En logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballagematerialer og styrer logistikstrømme. Vi funktionstest, konfigurerer og pakker for sikker transport.

I løbet af

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer når hele vejen til brug gennem tjenester såsom udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også fjernelse og genbrug af emballage.


Trine Aaboe

Fine Art Coordinator
trine.aaboe@mtab.dk


Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss