Om os

MTAB har siden begyndelsen arbejdet tæt sammen med kunderne for at opfylde deres behov. I dag er der øget efterspørgsel efter de tjenester, der ligger udover selve transporten. Det drejer sig om alt fra installation af højteknologisk udstyr til projektstyring og planlægning af kunstudstillinger. Vores medarbejderes store kompetencer og vores fokus på bæredygtighed er en central del af vores virksomhed.


En lang historie inden for logistik

Det hele begyndte i Stockholm i 1968 med en transportløsning til følsomme produkter, der var vanskelige at transportere. Virksomheden tog fart og blev betydningsfuld inden for transport af museumsgenstande og følsomt dataudstyr. IBM og et større museum var blandt de første kunder – to markeder, som har været tæt forbundet med virksomheden lige siden.

I 1981 tiltrådte Stefan Fors som adm. direktør og ejer. Tjenesterne blev videreudviklet, og MTAB blev Nordens førende leverandør i branchen. Der blev anskaffet lastbiler, ansat personale og skrevet kontrakt på lagerlokaler.

Tjenesterne var baseret på den oprindelige idé om transport af følsomme produkter – men tilbuddet blev udvidet til en kundenær helhedsløsning med transport, håndtering og opbevaring.

I 1994 etablerede MTAB sin virksomhed i Göteborg, og strategien om at blive en national leverandør blev lagt. I begyndelsen af 00’erne skete der en betydelig ekspansion. I 2008 blev MTAB etableret i Danmark. Efter 30 år som administrerende direktør overdrog Stefan Fors ledelsen til sin søn Simon Fors, som fortsatte den nordiske ekspansion til Norge og Finland.

Vores partnere


MTAB Tour Logistics

Vores samarbejder


ICEFAT

Verdensomspændende organisation til håndtering af kunst- og museumsgenstande. Medlemskab kan kun opnås, hvis man bliver stemt ind af eksisterende medlemmer. Læs mere

ARTIM

Verdensomspændende netværk, som består af 61 af verdens førende virksomheder inden for håndtering af kunst- og museumsgenstande. Læs mere

TecDis

Europas førende netværk af eksperter inden for højteknologisk logistik. Læs mere

Kvalitet og miljø

MTAB er certificeret i henhold til ISO 9001. Det betyder, at vi som virksomhed følger et kvalitetsstyringssystem, hvor alle processer og rutiner er nøje udformet i henhold til internationale standarder for at sikre et systematisk kvalitetsarbejde.

Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss