En helt almindelig flyttedag hos Glyptoteket

Foto: Stillbillede fra video, produceret af Glyptoteket.

Installation af Anne Marie Carl-Nielsens rytterstatue

Ny Carlsberg Glyptotek præsenterede i vinteren 2021-2022 den største solo-udstilling med kunstneren Anne Marie Carl-Nielsen siden 1946. Udstillingen bestod af forarbejderne til kunstnerens monumentale værker – herunder forarbejdet til rytterstatuen af Christian 9., som ellers kan opleves i den færdige bronze-version på Christiansborg Ridebane.

MTAB Danmark var med til installationen hos Glyptoteket, og du kan læse mere om udstillingen her: 

Glyptoteket: Anne Marie Carl-Nielsen særudstilling

Det kan indimellem give lidt ekstra udfordringer, når monumentale og store værker skal udstilles i bygninger med svære adgangsforhold. I dette tilfælde måtte Glyptotekets konservatorer afmontere rytterstatuens hoved og hale, hvorefter statuen kunne “trilles” fra MTABs lastbil og ind i udstillingsrummet. Skulpturen vejer omkring 800 kg, og der måtte derfor lidt ekstra hænder til at få hesten op og ind på museet.

Se forløbet med installationen her:

Videoen er produceret af Glyptoteket.MTAB er en logistikpartner hele vejen

Før

Vi planlægger, strukturerer, konstruerer emballage og styrer logistikstrømme. Vi funktionstester, konfigurerer og pakker til sikker transport.

Undervejs

Med specialdesignede køretøjer og uddannet personale, transporterer vi følsomme varer i Norden og rundt om i verden.

Efter

Vi sikrer, at dine varer bliver klar til deres endelige brug, når vi også kan stå for udpakning, installation og placering. Vi tilbyder også genbrug og bortskaffelse af emballage.


Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss