En kvalitetsgaranti for dig som kundeFor at imødekomme kravene og forventningerne fra omverdenen implementerer vi regelmæssigt forbedringer af vores ledelsessystem. Vi udfører løbende opfølgninger med interne og eksterne revisioner for at sikre kvaliteten af vores tjenester. Hos os kan du føle dig sikker på, at du altid vil modtage et højt serviceniveau og en sikker levering af service, uanset hvad din sag handler om.

“Høj kvalitet i alt, hvad vi gør, har altid været en del af MTAB’s DNA. At vi er certificerede i henhold til ISO 9001 er en bekræftelse på, at vores kvalitetsarbejde har den højeste standard, og er et løfte til vores kunder om, at vi hele tiden arbejder på at blive bedre.”

– siger MTAB’s adm. direktør Simon Fors.

Alle lande

Certificeringen gælder vores virksomheder i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Alle medarbejdere har adgang til vores rutiner og arbejdsmetoder i alle dele af virksomheden.

Vi måler løbende kundetilfredsheden, og ved den seneste måling i første kvartal 2021 svarede 96 % af kunderne, at de var meget tilfredse eller tilfredse.

Udvikling af arbejde for et bæredygtigt miljø

For MTAB har bæredygtighed og miljø altid været et aktivt spørgsmål. Forretningskonceptet beskriver allerede, at virksomheden skal drives med hensyn til miljøet. Vores nye lokaler i Stockholm har bl.a. solceller i facaden, og vi bruger bjergopvarmning og bjergkøling til at regulere temperaturen i lokalerne. Naturligvis er den elektricitet, vi bruger, vedvarende. Lige nu arbejder vi for også at blive certificeret i henhold til ISO 14001 – miljø.Lad os løse dine logistiske udfordringer

Kontakta oss